Szabó Katalin nyelvi verseny a Páterdombi Szakképző Iskolában

P1100503Az idei tanévben került másodszor megrendezésre iskolánkban az általános iskolásoknak meghirdetett nyelvi verseny. Minden évben más és más aktuális témákat szeretnénk az érdeklődő diákokkal feldolgoztatni. Idén természetesen a sport, a nyári olimpiai játékok kerültek előtérbe. A lelkes kis csapatok a zalaegerszegi Mindszenty József Általános Iskolából, az andráshidai Öveges József Általános Iskolából és a bagodi Fekete István Általános Iskolából érkeztek. Meglepetésként érte őket az olimpiai karikákkal feldíszített iskola és a kis ajándék sport csoki találó olimpiai idézetekkel az asztalokon.

 

A gyerekek prezentációt készítettek a Londoni Olimpiáról és valóságos olimpikonként győzték le gátlásaikat és élvezetes előadásokat tartottak. Fesztelenül használták az idegen nyelvet, a zsűri legnagyobb örömére. A következő feladat is az olimpiához kapcsolódott, egy totót töltöttek ki nagy buzgalommal. A kérdéseket ügyesen meg tudták válaszolni.

Majd tényleg a sporté lett a főszerep. Ki mennyi fekvőtámaszt tud lenyomni fél perc alatt? Minden csapat komolyan vette ezt a kihívást is. A lányok is nagyon igyekeztek! Az utolsó feladat egy angol dalszöveg kiegészítése volt, amit kétszer hallgathattak meg a versenyzők. Majd mindenki izgatottan várta az eredményhirdetést. A zsűri egy kis vívódás után a bagodi csapatot illette az első hellyel, míg a másik két dobogós helyezést a Mindszenty iskola diákjai vitték el. A dobogósok az iskola cukrászatában készített olimpiai karikákkal díszített tortákkal és egy jó hangulatú délután élményével térhettek haza. Jövőre is várjuk a jelentkezéseket, sőt ötleteket is. Ti milyen témáknak örülnétek?

clip_image002  clip_image002[4]  P1100501

 

P1100528         P1100492  P1100519

A szervezők:

Ságiné Tóth Ildikó

Háriné Eszéki Marianna

Pusztai Zsuzsanna

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: