A turizmusról – kicsit másképp

2017. szeptember 27-én a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Báthory István Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája gazdag és színes programsorozattal emlékezett meg a turizmus világnapjáról.

Ti tudtátok, hogy iskolánk 63 évvel ezelőtt nyitotta meg először kapuit? Hát én nem. Ezen a napon azonban ezt és még számos más információt is megtudhattam arról az iskoláról, ahol már második éve folytatom tanulmányaimat.

A programot Sóska Zoltán idegenvezető úr előadása nyitotta meg, mely egyszerre volt élvezetes és tanulságos számunkra. Ezután mi következtünk: két diáktársammal, Borbás Szimonettával és Jónási Anitával tartottunk rövid beszámolót iskolánk történetéről, képzéseiről. Miután befejeztük tájékoztatónkat, a jelenlévők egy totó kitöltésével össze is mérhették újonnan szerzett tudásukat. A továbbiakban iskolánkat nemcsak diáktársaink, hanem egy kiránduló csoport számára is bemutathattuk. Örülhettünk a Tourinform Iroda szervezésében páterdombi városnéző túrán részt vevő igazi turisták érdeklődésének, lelkes figyelmének.

A rendkívüli tanítási napot Zalaegerszeg alpolgármester asszonyának, Tolvaj Mártának előadása zárta, aki bemutatta nekünk városunk turisztikai fejlesztéseit. Én már nagyon várom, hogy ezek a beruházások elkészüljenek, különösen a fedett fürdő és a városi strand megújulása foglalkoztat.

Örülök, hogy részese lehettem ennek a fantasztikus programnak, nagy élmény volt kipróbálni magam a választott szakmámban – idegenvezetőként.

Velő Dominika

ZSZC Báthory István Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: